Ladikliler Cumhurbaşkanına ulaşmanın yollarını arıyor

Ladikliler Cumhurbaşkanına ulaşmanın yollarını arıyor
Nüfusu Sarayönü'nden daha fazla olan fakat hâla mahalle statüsünden bir adım öteye geçemeyen Ladikliler, bu seçimde sandığa gitmeme kararı almıştı.Mahalle sakinleri, tepkilerini dile getirmek için de geçtiğimiz hafta sonu...

Nüfusu Sarayönü'nden daha fazla olan fakat hâla mahalle statüsünden bir adım öteye geçemeyen Ladikliler, bu seçimde sandığa gitmeme kararı almıştı.

Mahalle sakinleri, tepkilerini dile getirmek için de geçtiğimiz hafta sonu büyük bir kalabalık ile yürüyüş ve açıklama yapmıştı. Ladikliler, Ladik'in mahalle statüsünden çıkarılıp, ilçe olması yönündeki kararlılıklarını dile getirmek her yolu deniyor.

Özellikle Ladiklilerin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarının altına yaptıkları yorumlar, istek ve talep dikkatlerden kaçmadı.

En son yapılan eylemin ardından Ladik halkına olumlu veya olumsuz bir dönüşün yapılmamış olması da Ladik halkını kızdırdı. Ladik Mahallesi sakinleri, “İlgililerin bizleri muhatap almalarını istiyoruz” dedi. Muhatap alınmamalarına sitem eden Ladikliler, şimdide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu alabilmenin yolunu aradıklarını söyledi. Alınan bir bilgiye göre ise Ladik halkının bu talebi çözülmezse, mahalle sakinlerinin yeniden yüksek bir katılım ile protestosunu sürdüreceği öğrenildi.