Ladik’te ağaçlandırma çalışması

Ladik’te ağaçlandırma çalışması
Sarayönü Belediyesi bahar dönemi için başlattığı fidan dikim çalışmaları kapsamında Ladik mahallesinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.‘Daha yeşil bir ilçe’ hedefiyle hareket eden ve bu kapsamda ilçe merkezinde...

Sarayönü Belediyesi bahar dönemi için başlattığı fidan dikim çalışmaları kapsamında Ladik mahallesinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.

‘Daha yeşil bir ilçe’ hedefiyle hareket eden ve bu kapsamda ilçe merkezinde ve mahallelerde ağaçlandırma çalışmaları yürüten Sarayönü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yürüttüğü yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Ladik mahallesinde de belediye ekipleri belirlenen alanlarda fidan dikimi yaptı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, fidan dikim çalışmalarının sürdüğünü belirterek, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının ağaca olan sevgilerine engel olamayacağını söyledi.

Mahalle çeşmelerinin çevresinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Nafiz Solak, yeşillendirme çalışmalarını çok önemsediklerini belirtti. Çevre konusunda çok hassas olduklarının altını çizen Başkan Solak, “Bu çalışmalarımızla aslında ülkemizin milli ağaçlandırma projesine de destek olmuş oluyoruz. Yani projenin ana temasında olduğu gibi bugün ilçemize ektiğimiz her fidanın yarın bizler ve gelecek nesillerimiz için sağlıklı ve temiz birer nefes olacağının farkındayız. Zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Tüm dünya ve ülkemiz yeni tip korona virüs salgını ile kapsamlı bir mücadele içerisinde. Bizler de bu konuda gerekli adımları attık atıyoruz.” dedi.