Ladik’te asker uğurlama eğlencesi düzenlendi

Ladik’te asker uğurlama eğlencesi düzenlendi
Ladik’te Duran Ailesi askere evlatları için asker gecesi düzenledi. Asker uğurlama eğlencesine Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç’ta katılıp hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sarayönü Ladik Mahallesinde Duran Ailesi askere gidecek olan evlatları Mustafa Duran için asker uğurlama gecesi ve geleneksel kına merasimi düzenlendi.

Ladik Mahallesi sakinlerinden Ladik Mahallesi sosyal medya grup yöneticisi Nevzat Duran evlerinde düzenlenen asker eğlencesi ve çetnevir gecesine çok sayıda genç ve Duran ailesinin sevenleri ile mahalle halkı katıldı.

ladikte-asker-ugurlama-eglencesi-duzenlendi-1-001.jpeg

Asker uğurlama eğlencesine Sarayönü belediye başkanı Necati koç ve belediye meclis üyeleri de teşrif etti.

Gece boyunca gençler düğün yapıp halaylar çekerken asker gecesinde omuzlarına ay yıldızlı şal takan Mustafa Duran’a kına yakıldı.

ladikte-asker-ugurlama-eglencesi-duzenlendi-3-001.jpeg

Kına merasimi esnasında bir taraftan gençler halay çekip eğlenirken aileler ise duygulu anlar yaşadı. Gençler müzik eşliğinde, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Oğlunun askere gideceğini belirten baba Nevzat Duran, "Vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirdik, askere gönderiyoruz. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz" dedi.

435344077-444579108039226-6528458666077229383-n-001.jpg

Askere gitmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mustafa Duran ise, “İnşallah hayırlısı ile her Türk genci gibi askerliğimi yaparak vatani görevimi yerine getirmek istiyorum. Ailem benim için güzel bir eğlence programı düzenlemiş. Arkadaşlarımızla doyasıya eğlendik. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hayırlı bir şekilde gidip, hayırlı bir şekilde gelmeyi Cenab-ı Allah bana nasip eder” diye konuştu”.