Ladik’te doğalgaz çalışmaları hız kesmiyor

Ladik’te doğalgaz çalışmaları hız kesmiyor
Sarayönü’nde doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması kapsamında Ladik mahallesine de yapımına başlanan doğalgaz hattı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Sarayönü’nün Ladik mahallesinde geçtiğimiz hafta İstanbul...

Sarayönü’nde doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması kapsamında Ladik mahallesine de yapımına başlanan doğalgaz hattı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sarayönü’nün Ladik mahallesinde geçtiğimiz hafta İstanbul yolu üzerine yatay sondajla 4 kilometrelik hat çekilirken, Ladik Toki konutlarına da 3 kilometrelik doğalgaz hattı çekildi.

Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “ Gereken prosedürler yerine getirildikten sonra yüklenici firma sahaya indi ve çalışmalarına başladı. İlk etapta söz verdiğimiz 40 kilometrelik hattın çekilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul yolunda 4 kilometre, Toki konutlarında 3 kilometre olmak üzere toplam 7 kilometrelik bir çalışmamız oldu. İnşallah bu hızla devam edip, çok hızlı bir şekilde Ladik mahallemizi söz verdiğimiz doğalgaza kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.