Ladik’teki su basıncı sorunu çözülüyor

Ladik’teki su basıncı sorunu çözülüyor
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ladik mahallesinde yürütülen çalışmalar neticesinde mahallenin bazı yüksek noktalarında yaşanan basın sorununa çözüm üretildi.Ladik mahallesinde gerçekleştirilen...

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ladik mahallesinde yürütülen çalışmalar neticesinde mahallenin bazı yüksek noktalarında yaşanan basın sorununa çözüm üretildi.

Ladik mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren KOSKİ Sarayönü Şube Şefi Erkan Biçer, yaptığı açıklamada, “Genellikle yazın daha çok yaşanan basınç sorununu ortadan kaldırmak için bir çalışma başlattık.” dedi.

Ladik Mahallesi içinde önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini kaydeden Biçer, “Ladik mahallesinde bin metreküplük yeni bir içme suyu deposu yaptık. Ladik mahallesinde yaşanan su sorunlarını tamamen çözmeyi planlıyoruz. Grup suyundan Ladik mahallesinde 12 kilometrelik bir hat çekildi. Bunun yanında Hacpınar ve Taşkesiği’nden gelen su bu depoda birleşip şebekeye basılacak. Basıncın düşmesine bu şekilde engel olunacak.” şeklinde konuştu.