Lige bay arası

Lige bay arası
Bölgesel Amatör Lig de 18 inci haftayı geride bırakan Sarayönü Belediyespor, ligin 19 uncu haftasını bay geçecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor'a deplasmanda 1-0 yenilen yeşil siyahlılar, önümüzdeki haftayı dinlenerek geçirecek....

Bölgesel Amatör Lig de 18 inci haftayı geride bırakan Sarayönü Belediyespor, ligin 19 uncu haftasını bay geçecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor'a deplasmanda 1-0 yenilen yeşil siyahlılar, önümüzdeki haftayı dinlenerek geçirecek. Temsilcimiz lige verdiği bir hafta arada antrenman ve kondisyon eksikliğini en asgari düzeye indirmeyi amaçlıyor.

Puan cetvelinde 4 üncü sırada olan Sarayönü Belediyespor, 18 hafta sonucunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bugüne kadar rakip ağları 24 kez havalandıran temsilcimiz, 20 gol yedi. Son üç karşılaşmada kalesini gole kapatamayan yeşil siyahlılar, ikinci yarıda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti. Puanı 29 olan temsilcimiz kısa bir tatilin ardından bu hafta içinde yeniden top başı yaparak çalışmalarına devam edecek. 5 Mart 2017 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, kendi evindeki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.