Limonu ensenizde gezdirin, mucizelerine inanamayacaksınız!

Limonu ensenizde gezdirin, mucizelerine inanamayacaksınız!
Birçok mucize etkisiyle bilinen limonun yeni bir etkisi daha ortaya çıktı. Limonu ensenizde bir süre gezdirdiğinizde mucize gibi etkilerine inanamayacaksınız. İşte ayrıntılar…

Doğal besinler ve bitkilerin faydalarını bilmeyen yok. Sofraların lezzet artırıcı besini limon da sayısız faydalarıyla hastalıklara da şifa oluyor. Enseye limon sürmenin mucize etkileri ortaya çıktı.

Limon, bazı vücut ağrıları çekenler için harika bir çözüm sunuyor. Limon suyu ise susuzluktan kaynaklı baş ağrılarını azaltabiliyor. Limon suyu, baş ağrısına karşı etkili olduğu gibi, vücudun asit-baz dengesini de sağlıyor ve sindirimi kolaylaştırıyor.

Limon aromaterapi özelliği sayesinde, cilde haricen sürüldüğünde de baş ağrısına iyi geliyor. Bir dilim limonu elinizde ezerek macun haline getirip ensenize sürdüğünüzde baş ağrınızı geçirebilirsiniz.

Limonu daha sonra yüzünüze ve alnınıza uyguladığınızda hem kendinizi daha ferah hissedecek hem de ağrınızın azaldığını fark edeceksiniz.

Limon suyu dehidratasyondan kaynaklanan baş ağrısını hafifletebilir. Limon suyu baş ağrısı ile savaşmanın yanı sıra aynı zamanla vücudun pH seviyesini dengeler ve sindirime de yardımcı olur.

Kaynak:HABER MERKEZİ