Liseler, erkekler voleybolda mücadele ediyor

Liseler, erkekler voleybolda mücadele ediyor
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında kıran kırana mücadele devam ediyor.Liseler...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında kıran kırana mücadele devam ediyor.

Liseler arası erkekler voleybol turnuvasının ilk haftası üç karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk setini Anadolu İmam Hatip Lisesi 26-24 kazandı. İkinci sette ise Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 25-19 kazandı. Bu sonuçlarla karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmalarda rakibine 15-13 üstünlük kuran Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, mücadeleyi 2-1 kazandı.

Turnuvanın ikinci karşılaşması Ladik Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'ni karşı karşıya getirdi. Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşılaşmayı 2-0 kazandı. İlk seti 25-9 kazanan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, ikinci seti 25-18 kazandı.

Haftanın üçüncü karşılaşmasında Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Ladik Anadolu İmam Hatip Lisesi mücadele etti. Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ilk seti 25-14, ikinci seti 25-13 kazanarak karşılaşmayı 2-0 kazandı.