Liseler futbol başladı

Liseler futbol başladı
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası başladı.Liseler arası futbol turnuvasının ilk haftası...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası başladı.

Liseler arası futbol turnuvasının ilk haftası dört karşılaşma ile sona erdi. Turnuvada açılış karşılaşmasında Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk ve ikinci yarısında İlker'in bulduğu gollerle Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Bir sonraki karşılaşmada Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı, Furkan'ın golüyle 1-0 Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Ali'nin golüyle farkı ikiye çıkaran Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi rahatladı. Son dakikalarda Mehmet'in golüyle durumu 2-1'e getiren Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi, mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Turnuvanın üçüncü karşılaşmasında Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaşmayı 1-0'lık galibiyetle tamamlayarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Haftanın son karşılaşmasında Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmada önce geçme fırsatı bulan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi avantajı kullanamadı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Oynanan karşılaşmaların ardından Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi haftayı 4 puanla lider tamamladı.