Liseler futbol şampiyonunu buldu

Liseler futbol şampiyonunu buldu
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası tamamlandı. Maçların tamamının oynanmasının ardından...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası tamamlandı. Maçların tamamının oynanmasının ardından oluşan puan durumunda gol averajıyla liderliğe yerleşen Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, şampiyon oldu.

Liseler arası futbol turnuvasının ikinci haftası altı karşılaşma ile sona erdi. Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci haftanın açılışında karşılaştı. İlk haftayı puansız kapatan Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, 4-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Bir sonraki karşılaşmada ilk haftanın lideri olan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi, rakibini 3-1 yenerek 3 puan daha kazandı.

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi arasında oynan karşılaşmada ise karşılaşmayı 2-0 kazanan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, rakibini şampiyonluk yarışının dışında bıraktı.

Haftanın dördüncü karşılaşmasında Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni 1-0 yenerek şampiyonluk yarışına dahil oldu.

Son karşılaşmalardan bir tanesinde ise iki şampiyonluk adayı karşı karşıya geldi. Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

Şampiyonluğun kaderi ise son karşılaşmaya kaldı. Toplamda 6 puan toplayan Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile karşı karşıya geldi. Kazanması durumunda 9 puanla birinci olacak olan Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi, rakibine 1-0 yenilince şampiyonluğu Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesine kaptırdı.

Oynanan maçların ardından Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi ve Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi 7'şer puan aldı. Şehit Ramazan Akyürek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesine, gol averajı ile şampiyon oldu.