Maaş ve ikramiyeler hesaplara yattı

Maaş ve ikramiyeler hesaplara yattı
Sarayönü’nde maaş ve ikramiyelerini alabilmek için kuyruğa giren emekliler ATM'lerde yoğunluk oluşturdu.Kurban Bayramı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin maaş ve bayram ikramiyesi tutarları...

Sarayönü’nde maaş ve ikramiyelerini alabilmek için kuyruğa giren emekliler ATM'lerde yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin maaş ve bayram ikramiyesi tutarları hesaplarına yatırıldı. Ödemelerin duyulmasının ardında vatandaşlar banka önleri ve ATM'lere akın etti. Banka önünde yoğunluk oluştu. Vatandaşlar ATM'lerin sayısının belli dönemlerde yetersiz kaldığını, böyle olunca maaş çekmenin zorlaştığını belirtti.

Vatandaşlardan Bilal Demircan, "Bayramda çocuklarımın gelmesini bekliyorum. Onların gelişine bir hazırlık yapabileyim diye maaş ve ikramiyemi çekmeye geldim. Allah razı olsun devletimizden bize bir imkan sunuyor fakat miktarı alabilmek de ayrı bir dert. Böyle zamanlar da yoğunluk oluşuyor. Toplamda burada 2 ATM var. ATM sayısı az olduğu için böyle zamanlarda uzun zaman sürebilecek sıralar oluşuyor. Yeni ATM’lerin gelmesi ilçemizi rahatlatacaktır diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.