Mahalle yönetimlerine aktif rol

Mahalle yönetimlerine aktif rol
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından, gerçekleştirilen organizasyonda mahalle yönetimleri belirlenerek, bu yönetimlerin olabildiğince aktif rol oynayabilmesi konusunda vurgular yapıldı.Sarayönü Gençlik Merkezi'nde...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından, gerçekleştirilen organizasyonda mahalle yönetimleri belirlenerek, bu yönetimlerin olabildiğince aktif rol oynayabilmesi konusunda vurgular yapıldı.

Sarayönü Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mustafa Gürbüz, İlçe Koordinatörü Mehmet Özkafa, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, mahalle başkanları ve yönetimlerinin bundan sonraki süreçte daha aktif şekilde görev yapacağını söyledi.

Mahalle yönetimlerinin daha önce de var olduğunu fakat çok fazla aktif olmadığını anlatan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, "Mahalle başkanlıklarına atamalar gerçekleştirildi. Mahalle yönetimlerinin kurulması hakkında bilgi verdik. Mahalle yönetimleri ile tabana daha iyi ulaşma ve problemleri yerinde ve daha etkin şekilde ele alabilmek adına daha geniş yönetimler kurduk. Maksat mahalle yönetimlerimizin sorunları yerinde çözebilmesi, çözemedikleri olursa birinci elden bize ulaştırmasıdır. Bunun için çalışmalarımıza başladık ve tüm hızıyla Sarayönü mahallelerinin sorunlarını çözebilmek için çabalıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Belediye Başkanımız Nafiz Solak ile birlikte sürekli mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Mahalle başkanlarımızın yerelde daha aktif olması için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Ak Parti Konya 6'ncı Olağan Genel Kurulu'na da değinen Tayyiboğlu, "Ayrıca Cumartesi günü gerçekleştirilen Konya İl kongremize katılımlarından dolayı tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Bu münasebetle İl Başkanımız Hasan Angı bey ve yönetim kuruluna başarılar diler, göreve geldiğimiz günden beri yoğun desteğinden dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bilirim." şeklinde konuştu.