Mahalle ziyaretleri gerçekleştiriliyor

Mahalle ziyaretleri gerçekleştiriliyor
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak geçtiğimiz hafta kırsal mahalle (köy) ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Kaymakam Şahin ve Başkan Solak’a diğer resmi kurum daire amirleri de eşlik etti.Gittiği...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak geçtiğimiz hafta kırsal mahalle (köy) ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Kaymakam Şahin ve Başkan Solak’a diğer resmi kurum daire amirleri de eşlik etti.

Gittiği her köyde vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Şahin ve Başkan Solak, sorunların çözümü için gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirttiler.

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, daire amirleri ile birlikte geçtiğimiz hafta mahalle gezileri kapsamında, kırsal mahalleleri ziyaret ederek halk toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Salı günü Kuyulusebil mahallesinden başlayan Kaymakam Şahin, Başkan Solak ve kurum amirleri, Kayıören, Karabıyık, Boyalı, Kadıoğlu, Çeşmelisebil, Karatepe, Özkent, Gözlü, Yenicekaya, Değirmenli, Büyükzengi, Konar ve Başhüyük mahallelerine giderek, halk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların isteklerini tek tek not alan Şahin ve Solak, halkın isteklerini ve taleplerini yerine getirmek için çalışacaklarını belirttiler.

Vatandaşların istekleri ve şikayetleri genellikle toplulaştırma üzerine olurken, bunu yol yapım talepleri takip etti. Vatandaşların isteklerinin mümkün olduğunca yerine getirilebilmesi için çalışacaklarını belirten Kaymakam Şahin, vatandaşlara taleplerini tek tek dinleyerek not aldıklarını ve onlardan kendilerinden biraz daha insana yönelik eğitim, sağlık gibi isteklerde de bulunmaları hususunda ricada bulundu.

Ziyaretlerin ilk etabını tamamlayan Kaymakam Şahin, Başkan Solak, kalan mahallelerde ziyaretlerine devam edecek.