Mahallelinin sorunları dinleniyor

Mahallelinin sorunları dinleniyor
Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerin ikinci etabı Karatepe, Gözlü ve Özkent mahallelerine gerçekleştirildi.Gittiği her mahallede vatandaşlarla...

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerin ikinci etabı Karatepe, Gözlü ve Özkent mahallelerine gerçekleştirildi.

Gittiği her mahallede vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinleyen Bahadır ve Solak, muhtarlardan mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Bahadır ve Solak, sorunların çözümü için gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirtti.

Mahalle ziyaretlerine Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ahmet Sabırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ebubekir Özkardaş, İlçe Müftüsü Şevket Karaca, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Turan ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem katıldı.

Karatepe mahallesinde vatandaşlar, GSM vericisi olmadığı için mahallede telefonların çekmediğini belirterek bir de çevre yoluna hız kesme tabelaları takılmasını istedi.

Daha sonra heyet Gözlü mahallesine geçti. Muhtar ve mahalle halkı, çiftlik yolunu kumlanmasını istedi. Beşgöz'den gelen suyun tarımsal sulamada kullanılması için trafo ve pompa isteyen mahalleliler, ayrıca mahalleye bir gölet projesi yapılmasını istedi. Bunun yanı sıra yükleme indirme bindirme yerinin onarımı talep edildi.

Özkent mahallesinde ise mahalle kenarına dökülen çöplerin, daha uygun bir yer tespit edilerek oraya dökülmesi için çalışma başlatılması istendi. Çocuk parkının kumlanmasını isteyen mahalleli, ayrıca eksik yerlerdeki çöp konteynırlarının tamamlanmasını istedi. Trafodan enerji temini noktasında sıkıntı yaşandığını anlatan vatandaş, çiftlik yolunun da düzenlenmesini istedi.

Etiketler :