Manşet 500'ü aşıyor

Manşet 500'ü aşıyor
Doğru ve güvenilir haber ilkesiyle yayın hayatına başlayan ve çok kısa sürede ilgiyle takip edilmeye başlayan gazetemiz 500'üncü sayısını bugün itibariyle Sarayönülüler ile buluşturdu.2008 yılında yayın hayatına başlayan...

Doğru ve güvenilir haber ilkesiyle yayın hayatına başlayan ve çok kısa sürede ilgiyle takip edilmeye başlayan gazetemiz 500'üncü sayısını bugün itibariyle Sarayönülüler ile buluşturdu.

2008 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz, okurlarının desteğiyle bugün daha geniş kesimlerle buluşurken, dün olduğu gibi bugün de seviyeli çizgisini korumaya devam ediyor. Tarafsızlığıyla, yayın politikasıyla her kesimin takdirini kazanan Sarayönü Manşet Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden beri sürdürdüğü tarafsız tavrıyla bugünlere geldi.

Ve bugün de 500'üncü sayısını çıkarmanın gurunu yaşayarak bölgenin tek yerel gazetesi olma niteliğini devam ettirdi. Spordan ekonomiye siyasetten bölge kültürüne kadar birçok konuda bölgenin sesi olan gazetemiz 500'üncü sayıyı geride bıraktı.

Gündeme getirdiği konularla yetkililerin dikkatini çeken gazetemiz sorunların çözümü noktasında ön ayak oldu. Bölgenin güvenilir sesi olma noktasında sağlam adımlarla ilerleyen gazetemiz, Sarayönü'nün sesi olmayı güvenle sürdürecek.