Market hırsızlarının kimlikleri belirlendi

Market hırsızlarının kimlikleri belirlendi
Sarayönü’nde bir zincir markette meydana gelen hırsızlık olayının zanlılarının belirlenmesi üzerine şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.Sarayönü’nde faaliyet gösteren bir zincir markette 4 Haziran’da...

Sarayönü’nde bir zincir markette meydana gelen hırsızlık olayının zanlılarının belirlenmesi üzerine şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sarayönü’nde faaliyet gösteren bir zincir markette 4 Haziran’da 1 adet Saat, 1 adet reeder marka cep telefonu, 2 adet smart marka kulaklık olmak üzere toplamda 2 bin 418 lira tutarında meydana gelen hırsızlık olayının faillerinin tespit edilebilmesi için çalışma başlatıldı.

Olay tarihinde market yakınında, iki şahsın park halinde bulunan beyaz renkli bir araçla hızla ayrıldığı bilgisine ulaşan polis araştırmalarda aracı kullananların Doğan Ş. ve Nesrattin Y. Olduğunu tespit etti. Adı geçen şahısların Ilgın ilçesinde de aynı zincir marketinde hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Şahısların hırsızlık amacıyla ikamet ettikleri Adana’ndan geldikleri anlaşıldı. Şahısların yakalanmasına yönelik birimler arasında çalışmalar başlatıldı.