Mazeret atamaları yapıldı

Mazeret atamaları yapıldı
Sarayönü’nde mazeret durumu atamaları kapsamında il içi ve il dışından yapılan tayinlerde ilçeden 18 öğretmen ayrılırken, yerine 10 öğretmen geldi.2018 yılı yaz dönemi mazeret durumu ataması kapsamında il içi ve il dışından...

Sarayönü’nde mazeret durumu atamaları kapsamında il içi ve il dışından yapılan tayinlerde ilçeden 18 öğretmen ayrılırken, yerine 10 öğretmen geldi.

2018 yılı yaz dönemi mazeret durumu ataması kapsamında il içi ve il dışından yapılan tayinlerde Sarayönü’nden 18 öğretmen ayrıldı. Ayrılan öğretmenlerin branşları ise şu şekilde: Tarih 3, Sınıf öğretmeni 5, Fizik 2, Türkçe 2, Sosyal Bilgiler 2, Teknoloji ve Tasarım 1, Türk Dili ve Edebiyatı 1, Fen ve Teknoloji 1, özel eğitim 1.

Giden öğretmenlerin yerine ise 10 yeni öğretmen geldi. Gelen öğretmenleri branşları şu şekilde oldu: İlköğretim Matematik 1, Fen ve Teknoloji 2, Rehberlik 1, İngilizce 1, Sınıf öğretmeni 4.

Sarayönü’nde Temmuz ayı içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü ve normal atama kapsamında il içi ve il dışından yapılan tayinlerde ilçeden 7 öğretmen ayrılırken, yerine 33 öğretmen gelmişti.