MEAAL eTwinning etiketi aldı

MEAAL eTwinning etiketi aldı
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreniyle eTwinning okulu sertifikası ve eTwinning kalite etiketi aldı.2018 yılı içerisinde Konya genelinde yürütülmüş...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreniyle eTwinning okulu sertifikası ve eTwinning kalite etiketi aldı.

2018 yılı içerisinde Konya genelinde yürütülmüş olan eTwinning projelerine yönelik düzenlenen eTwinning Okulu Sertifikalarının, eTwinning Okul Levhalarının, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımının yapıldığı ödül töreni Konya’da gerçekleşti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük eTwinning kapsamında çok önemli projelerin yürütüldüğünü, bu çalışmalar sayesinde öğretmenlerin birbirleri ile iletişimlerini artırdıklarını ve öğrencilerine daha çok fayda sağladıklarını söyledi.

Programın sonunda oluşturulan stantlarda yerini alan Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi müdürü Hacı Kerpiç ve İngilizce Öğretmeni Mustafa Kozan, kalite etiketi alan projeleri katılımcılara tanıttı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan okul müdürü Hacı Kerpiç, “Okulumuz Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2018-2019 yılı eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görülmüştü. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği programda ödüllerimizi aldık. Hem projelerimizin hem de okulumuzun tanıtımını açtığımız stantla yaptık. Okulumuzun her alanda başarılara imza atmasının temelinde ekip çalışması yatmaktadır. Her başarının bizlere daha fazla sorumluluk yüklediğinin bilinci ile ekip olarak çok daha fazla çalışarak her alanda başarılarımızı devam ettirmeye gayret edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen ekibimize ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.