MEAAL öğrencileri tanıtım gezilerine katıldı

MEAAL öğrencileri tanıtım gezilerine katıldı
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri, gelen davetler üzerine Konya'da tanıtım gezilerine katıldı.Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Kerpiç yaptığı açıklamada, "Okulumuzun son sınıf...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri, gelen davetler üzerine Konya'da tanıtım gezilerine katıldı.

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Kerpiç yaptığı açıklamada, "Okulumuzun son sınıf öğrencileri Selçuk Üniversitesi'nin bazı fakülteleri ve Konya 3.Ana Jet Üs Komutanlığı tarafından tanıtım için davet edildi. Bu yıl üniversite sınavına girecek ve hayatına yöne verecek öğrencilerimizi, gelen davetler üzerine tanıtım programlarına götürdük. Öğrencilerimiz Konya 3.Ana Jet Üs Komutanlığı'nda pilotluk mesleği, Solo Türk ve Türk Yıldızları ile ilgili sunumları izlerdi. Hazırlanan gösterilerden öğrencilerimiz ziyadesiyle etkilendi." dedi.

Selçuk Üniversitesi'nin bazı fakültelerine de ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Kerpiç, "Hukuk Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz, fakülteler ve bölümler ile ilgili olarak bilgiler edindi. Öğrencilerimizin en isabetli, kendine en uygun yolu çizebilmesi için bu tür tanıtımlara önem veriyoruz." şeklinde konuştu.