MEAAL'de mezuniyet sevinci

MEAAL'de mezuniyet sevinci
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi sonuncu sınıf öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi.Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, şube müdürleri,...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi sonuncu sınıf öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, şube müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Okul Müdürü Hacı Kerpiç'in konuşması ile devam etti. Kerpiç konuşmasında, "Bir sonun başındayız. Tam da bir ömür unutamayacağımız başlangıçların öncesindeki sonda. Hayatımızın belki de en toz pembe dört yılının sonunda. Sonunda ve başında her zaman hep yanımda olan hakları ödenmeyecek annemizin, babamızın, ailemizin, emekleri anlatılamayacak öğretmenlerimizin ve idaremizin karşısında büyük bir heyecan, gurur ve minnet borçluyuz. Sevgili mezunlarımız, sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Her türlü haylazlıklarınıza, çalışmamalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize hatta kızdırmalarınıza rağmen biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Sizleri mezun ettiğimiz binlerce liseli mezunlarının arasına yollarken sizlerde bizi ve okulumuzu unutmayın." dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri verildi. Bunun yanı sıra bayrak ve flama teslim töreni yapıldı. Sarayönü Belediyesi kafkas halk dansları ekibi, programda gösteri sundu. Öğrencilerin mezuniyet pastası kestiği programda mini bir de konser gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından kep atarak mezuniyetini kutlayan öğrenciler, müzik eşliğinde eğlendi.