Meclis Beşgöz’de incelemelerde bulundu

Meclis Beşgöz’de incelemelerde bulundu
Sarayönü Belediyesi’nin meclis üyeleri, meclis toplantısının ardından Beşgöz’de incelemelerde bulundu. Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen meclis üyeleri yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldıSarayönü belediye...

Sarayönü Belediyesi’nin meclis üyeleri, meclis toplantısının ardından Beşgöz’de incelemelerde bulundu. Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen meclis üyeleri yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı

Sarayönü belediye Başkanı Nafiz solak, başkan yardımcısı Hüseyin tos ve belediye meclis üyeleri Beşgöz’de yapımı devam eden Millet Bahçesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Alp inşaat tarafından yapımı devam eden Millet Bahçesi ile ilgili şantiye şefinden bilgi alan Başkan solak ve meclis üyeleri projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin ilçeye artı değer katacağı yönünde hemfikir oldular.

Çalışmalar hakkında bilgi veren şantiye yetkilileri çalışmaların aralıksız ve hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirerek “Havaların da elverişli olması nedeniyle çalışmalarımıza ara vermeden devam etme imkanımız oldu. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Ana binanın inşaatı yükseliyor, su ve elektrik şebekeleri döşendi. Kısmet olursa yaza kadar bütün çalışmalarımızı tamamlayarak bu güzel eseri Sarayönü’ne kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

Sarayönü belediye başkanı Nafiz Solak’ta Millet bahçesinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını dile getirerek; “Millet Bahçesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin bir cazibe merkezi haline geleceğine inanıyorum.

Olta balıkçılığı ve dalış eğitimleri açısından da ilgi çekecek olan Beşgöz’e ayrıca, 131 bin adet civarında ağaç çeşitleri, süs ağaçları, çalılar vb. bitkilerle donatılacak yeşil alanların içerisinde çay bahçeleri, kafeterya ve lokantalar, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otoparklar, güvenlik kamera sistemleri gibi pek çok da alt yapı yatırımı bulunacaktır.

Bunların yanı sıra bölgede konaklama imkanı sağlamak için de bazı düşüncelerimiz var. İlçemizin Konya’ya yakınlığı nedeniyle Beşgöz millet bahçesine yoğun bir ziyaretçi olacağını düşünüyoruz. Belki de bu yoğun ziyaretçi akını nedeniyle seçici olacağız, randevu sistemi getireceğiz. Buraya gelen misafirlerimizin kaliteli bir hizmet alması çok önemli” ifadelerin kullandı.