Meclis Haziran toplantısını yaptı

Meclis Haziran toplantısını yaptı
Sarayönü Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısını geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi. Toplantıda dört gündem maddesi karara bağlandı. Toplantıya Belediye Başkanı Nafiz Solak, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, Mahmut...

Sarayönü Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısını geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi. Toplantıda dört gündem maddesi karara bağlandı. Toplantıya Belediye Başkanı Nafiz Solak, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, Mahmut Keleş ve Niyazi Taşçı katılmadı.

İbrahim Batır başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ilk gündem maddesinde büyük ölçekli sanayi tesislerinin yer seçimi konusu görüşüldü. Sarayönü'ne yapılacak olan büyük ölçekli sanayi tesislerinin sadece organize sanayi bölgesine yapılabilmesine karar verildi.

Gündemin ikinci maddesinde Başhüyük mahallesine yapılacak TOKİ konutları görüşüldü. Ön talepte 231 konut talebi bulunmasına bağlı olarak işlemlerin başlatılabilmesi için belediye ile TOKİ arasında protokol yapılabilmesi için yetki verildi.

Gündemin üçüncü maddesinde arsa satışı konusu görüşüldü. Çeşmelisebil'de vatandaşın talebi üzerine söz konusu iki parselin satışına onay verildi.

Son gündem maddesinde ise Ladik mahallesine yapılması planlanan Jandarma karakolu için arsa tahsisi görüşüldü. Ladik TOKİ konutları ile Konya-Afyon karayolu arasında bulunan dört arsanın jandarma karakolu yapımı için bedelsiz olarak devrine karar verildi.