Meclis olağanüstü toplandı

Meclis olağanüstü toplandı
Sarayönü Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta içerisinde komisyon seçimlerini gerçekleştirmek için olağanüstü toplandı.Koronavirüs tedbirleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar ile bir süredir toplanmayan...

Sarayönü Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta içerisinde komisyon seçimlerini gerçekleştirmek için olağanüstü toplandı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar ile bir süredir toplanmayan Sarayönü Belediye Meclisi, geçtiğimiz Perşembe günü olağanüstü toplantıyla bir araya geldi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya izinli sayılan Hayrettin Bayraktar ve Kamil Şeflek dışında tüm meclis üyeleri katıldı.

Gündemin ilk maddesinde encümen seçimi gerçekleştirildi. Encümene İbrahim Batır ve Levent Önal seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Mehmet Ali Özşahin, Ahmet İnli ve İbrahim Batır seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna Hasan İnanır, Bekir Uğur ve Yusuf Külahlı seçildi.

Gündemin dördüncü maddesinde 2019 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Beşinci gündem maddesinde Sarayönü Belediyesi adına şirket müdürü yetkilendirmesi yenilenerek Musa Zeybek tekrar görevlendirildi.

Bir sonraki gündem maddesinde iller bankasından 2,5 milyon lira kredi çekilebilmesi için karar alındı. 2019 mali yılı kesin hesabı görüşülerek onaylandı. Gündemin son maddesinde kiralar, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam ücretlerinin ertelenmesi konusunda meclis kararı alındı.