MEDAŞ ÇALIŞANLARINDAN SAĞLIKÇILARA ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

MEDAŞ ÇALIŞANLARINDAN SAĞLIKÇILARA ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
Konya’da Korona virüs (KOVİD-19) mücadelesinde aralıksız görev yapan sağlıkçılarına anneler günü dolaysıyla MEDAŞ çalışanları tarafından hediye dağıtıldı.Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (KOVİD-19)...

Konya’da Korona virüs (KOVİD-19) mücadelesinde aralıksız görev yapan sağlıkçılarına anneler günü dolaysıyla MEDAŞ çalışanları tarafından hediye dağıtıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (KOVİD-19) salgınında yoğun mesai ile hizmet veren sağlık çalışanlarını anneler günü dolaysıyla MEDAŞ çalışanları hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarına salgında aralıksız verilen hizmete MEDAŞ çalışanları adına teşekkür eden MEDAŞ İnsan kaynakları müdürü Yeşim Iğnak Koçak ve beraberindeki ekip daha sonra hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına hediye dağıttı.  İnsan Kaynakları Müdürü Yeşim Iğnak Koçak, “zor şartlarda çalışan, çocuklarından uzak, fedakarca bizler için evlerinden uzak çalışan sağlık çalışanlarımıza, çalışanlarımız adına hediyeler getirdik. minik bir motivasyon dokunuşu yaptık. Umarım kendilerini mutlu edebilmişizdir” ifadelerini kullandı.

Konya Numune Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Havva Gürbüz Gürer, “Öncelikle sağlık çalışanları olarak bu günlerde çok zor zamanlardan geçiyoruz bütün arkadaşlarım ellerinden geldiği kadar ailelerinden evlatlarından ayrı kalarak çok büyük bir özveri ile mesleklerini en iyi şekilde icra etmeye çalışıyorlar.  Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle bu nazik davranışlarından dolayı medyada teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Böyle zamanlarda anılmak takdir görmek tabii ki herkesin hoşuna gittiği gibi bizden de hoşuna gidiyor teşekkür ediyorum meslektaşlarım ve hastanem adına” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Havva Gürbüz Gürer, “Yani biz Tabii ki sürecin başından beri herkese şunu söylüyoruz evde kalalım. Bizler için kendi sağlıkları için kendi aileleri için kendi çocuklar için. Türkiye’nin değil dünyanın da uğraştı bir problem ama bunu Biz bir olursak halledeceğiz yani sadece bizim verdiğimiz mücadelede ziyade tabii ki insanlarımızın halkımızın duyarlılığıyla biz bunu sonlandıracağız” dedi.