MEDAŞ DRONE İHA-1 LİSANS EĞİTİMİYLE SAHA FAALİYETLERİNİ GÜÇLENDİRİYOR

MEDAŞ DRONE İHA-1 LİSANS EĞİTİMİYLE SAHA FAALİYETLERİNİ GÜÇLENDİRİYOR
Teknolojik gelişmelerden maksimum düzeyde faydalanarak eğitimi her zaman ön planda tutan Meram Elektrik Dağıtım A.Ş, daha hızlı hizmet vermek için teknolojik altyapısını geliştirmeye devam ediyor.Teknolojinin hayata entegre edilmesi...

Teknolojik gelişmelerden maksimum düzeyde faydalanarak eğitimi her zaman ön planda tutan Meram Elektrik Dağıtım A.Ş, daha hızlı hizmet vermek için teknolojik altyapısını geliştirmeye devam ediyor.

Teknolojinin hayata entegre edilmesi amacıyla, insan iş gücünü ve olabilecek hataların önüne geçmeyi hedefleyen MEDAŞ, insansız hava aracını projelerine dahil ederek sunulan hizmet kalitesini farklı bir boyuta taşıyor.

Bu eğitimle MEDAŞ, kamulaştırma projelerinde saha gezilerek insan gücüyle yapılan proje ve etüdünün(saha analizlerinin), insansız hava aracı(drone) sayesinde işin süresini kısaltarak hataları minimize etmeyi hedeflemiştir. Sıfır hata toleransı ile yerinde kontrol edilecek ve böylece yatırımların hız kesmeden eksiksiz ve hatasız yapılması sağlanacaktır.  Proje bazında yeni teknolojileri de sisteme dahil ederek drone ile alınacak fotogrametik ölçümler ile halihazır harita ve proje üretimi yapılacak olup kalite daha üst seviyelere taşınmasının amaçlandığı aktarıldı.