MEDAŞ GÜVENİLİR HİZMET İÇİN ÇALIŞANLARINI EĞİTİYOR

MEDAŞ GÜVENİLİR HİZMET İÇİN ÇALIŞANLARINI EĞİTİYOR
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), dağıtım hizmeti verdiği Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir illerinde modern bir teknolojik alt yapı kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu hedefle yola...

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), dağıtım hizmeti verdiği Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir illerinde modern bir teknolojik alt yapı kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu hedefle yola çıkan MEDAŞ personeli, sahada daha güvenli hizmet sunmak için eğitimlerini de aksatmıyor.

Salgın Döneminde Eğitimler Aksamadı

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan eğitimler, her hafta düzenli olarak uygulanıyor. Alanında uzman kişiler, MEDAŞ çalışanlarına bilgilerini ve tecrübelerini aktarıyor. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde ise maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek uzaktan düzenlenen eğitimlerde çalışanla, alanında uzman kişilerle bir araya gelme imkanı buluyor.

MEDAŞ İstihdama Katkı Sağlamayı Sürdürüyor

Geçen yıl yaklaşık 155.000 adam/saat eğitim veren MEDAŞ, 2020 yılı için de eğitim hedefine ulaşmak için büyük bir heyecanla çalışıyor. Hizmet verdiği illerde istihdam sağlamayı ilke edinen MEDAŞ, salgın döneminde istihdama devam ederek birçok kişiyi kadrosuna dahil etti.