MEDAŞ İşletmeden gazetemize kutlama

MEDAŞ İşletmeden gazetemize kutlama
Geçtiğimiz aylarda Yusuf Doğan’ın yerine atanan MEDAŞ Sarayönü İşletme Sorumlusu İsmail Uçar ve MEDAŞ Sarayönü-Kadınhanı Tüketici Hizmetleri Sorumlusu Abdurrahman Yılmaz, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunup Sarayönü...

Geçtiğimiz aylarda Yusuf Doğan’ın yerine atanan MEDAŞ Sarayönü İşletme Sorumlusu İsmail Uçar ve MEDAŞ Sarayönü-Kadınhanı Tüketici Hizmetleri Sorumlusu Abdurrahman Yılmaz, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunup Sarayönü manşet Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Sarayönü Gazetesi’nin bölgede ilgiyle takip edildiğini belirten Uçar; “MEDAŞ Sarayönü İşletme Sorumlusu olarak atandığım Eylül ayından beri gazetenizi ilgiyle takip ediyorum. Ben aslen Kadınhanılıyım. Sadece Sarayönü’nde değil Ladik başta olmak üzere tüm bölgede gazetenize yoğun ilgi olduğunu biliyorum.

Bu da işinizi ne kadar ciddiyetle ve iyi yaptığınızın bir göstergesi. Başarılı çalışmalarınızın ve çizginizin bundan sonrada devam etmesini diliyor ve kuruluş yıldönümünüzü kutluyoruz” dedi.

MEDAŞ olarak bölgede önemli çalışmalar yaptıklarına da değinen Uçar; “Kurumsal bir işletmede planlı ve programlı olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kurum olarak bölgede önemli yatırımlarımız var. Bunlar zaman zaman gazeteniz aracılığıyla da kamuoyuna duyuruluyor. İlçemize son dönemde çok önemli yatırımlar yapılmış. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek.

2021 yılı içerisinde yapacağımız büyük yatırımlarımızı yakın dönemde yine sizlerin aracılığıyla paylaşacağız. Kurşunlu, Gözlü ve Karatepe’de önemli çalışmalarımız olacak” şeklinde konuştu.