MEDAŞ’ta görev değişimi

MEDAŞ’ta görev değişimi
Sarayönü Medaş İşletme Şefliği’nde yılbaşı itibariyle görev değişimi yaşandı. Daha önce görev yapan Kani İrfan Kaplan’ın yerine Yusuf Doğan atandı.Görevine başlayan yeni işletme şefi Yusuf Doğan, gazetemize ziyarette...

Sarayönü Medaş İşletme Şefliği’nde yılbaşı itibariyle görev değişimi yaşandı. Daha önce görev yapan Kani İrfan Kaplan’ın yerine Yusuf Doğan atandı.

Görevine başlayan yeni işletme şefi Yusuf Doğan, gazetemize ziyarette bulundu. İlçeye en iyi elektrik hizmeti vermeyi amaçladıklarını kaydeden Doğan, “Biz gelmeden önce mevcutta bir sistem vardı. Bunu daha çok nasıl geliştirebiliriz noktasında çaba göstereceğiz. İlçemize son dönemde çok önemli yatırımlar yapılmış. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek.” dedi.

1991 Erzurum doğumlu olan Yusuf Doğan, ilkokul, ortaokul ve liseyi Erzurum’da okudu. Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bitiren Doğan, 2016 yılında Medaş bünyesinde görev yapmaya başladı. Medaş Genel Müdürlüğü’nde görev alan ve son 6 aydır Meram 2 İşletmesinde, İşletme Mühendisliği yapan Doğan, yılbaşında ilçemize işletme şefi olarak atandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Doğan’a ilçemizdeki yeni görevinde başarılar dileriz.