MEDAŞ’tan açıklama: Hizmetler eskisi gibi devam edecek

MEDAŞ’tan açıklama: Hizmetler eskisi gibi devam edecek
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran'ı ziyaret etti.Ziyarette Sarayönü’ne verilen hizmetler...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran'ı ziyaret etti.

Ziyarette Sarayönü’ne verilen hizmetler ve MEDAŞ’ın bölge için planladığı yatırımlar konuşuldu.

Sarayönü İşletmesi hakkında çıkan haberlere açıklık getiren MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, “Sarayönü İşletmemiz ve arıza ofisimizin kapanacağı ile ilgili çıkan söylentiler asılsızdır. İşletmemiz, personeliyle ve arıza ekipleriyle eskiden olduğu gibi kesintisiz hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

Ayrıca Sarayönü 2020 yılı yatırımlarından bahseden Erol Uçmazbaş, “Sarayönü’nde 2020 yılında 3,5 milyon TL lik yatırım planını hayata geçiriyoruz. Bakım onarım ve yeni tesis kapsamında başlayan çalışmalardan bazıları; Yeni Bağlar Mevkii Havai hat ile enerjilendirilmesi, Ladik-Civa Yolu Bölgesi ve Bahçesaray Bölgesi ek trafo işleridir.” dedi.