MEDAŞ'TAN KÖY OKULLARINA DESTEK

MEDAŞ'TAN KÖY OKULLARINA DESTEK
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), eğitime her alanda önem ve destek vermeye devam ediyor. Kültürel ve sosyal alanda çokça adından bahsettiren MEDAŞ, yürütmüş olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de adından bahsettiriyor.3...

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), eğitime her alanda önem ve destek vermeye devam ediyor. Kültürel ve sosyal alanda çokça adından bahsettiren MEDAŞ, yürütmüş olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de adından bahsettiriyor.

3 yıl önce başlatmış olduğu “Kardeş Okul” projesiyle hizmet alanı içerisindeki okullara kıyafet yardımı gerçekleştiren MEDAŞ, yardımın bu yıl ki ayağını,Niğde Ulukışla Horoz Köyü Şehit Mehmet Zengin İlköğretim Okulu, Niğde Bor Kayı Köyü Ayşe Aydoğan İlköğretim Okulu ve Nevşehir Derinkuyu Güneyce Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek;  Niğde Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı DAĞ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özü Doğru ve Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı katılımıyla  gerçekleştirdi.