Mehmet Karlı kızını evlendirdi

Mehmet Karlı kızını evlendirdi
Sarayönü İlçe Tarım Eski Müdürü Mehmet Karlı, geçtiğimiz günlerde kızı Duygu'yu evlendirdi.Semra-Mehmet Karlı çiftinin kızı Duygu ile Cemile-Ahmet Büyüktokatlı çiftinin oğlu Osman, evlenerek dünya evine girdi. Gelin alma...

Sarayönü İlçe Tarım Eski Müdürü Mehmet Karlı, geçtiğimiz günlerde kızı Duygu'yu evlendirdi.

Semra-Mehmet Karlı çiftinin kızı Duygu ile Cemile-Ahmet Büyüktokatlı çiftinin oğlu Osman, evlenerek dünya evine girdi. Gelin alma merasimi 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi. Konya'da bulunan erkek evinde düzenlenen konvoy, Sarayönü'ne gelerek gelin alma merasimini gerçekleştirdi. Gelin alma merasiminin ardından düğünün gerçekleştirileceği İkonya Garden Düğün Salonu'na geçildi. Salonda davetlilere düğün yemekleri ikram edilirken, bu mutlu günde genç çiftin nikahı da kıyıldı. Duygu ve Osman, iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek hayatlarını bağlayan imzaları attı. Duygu ve Osman'ın mutlu gününe sevenleri ve yakınları eşlik etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Karlı ve Büyüktokatlı ailelerini tebrik eder evlenerek dünya evine giren Duygu ve Osman'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.