Mehmetçik için yardım kampanyası

Mehmetçik için yardım kampanyası
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Afrin, Kilis ve Hakkari'de teröristlerle mücadele eden Mehmetçiğe ve Türk Silahlı Kuvvetlerine destek amaçlı nakdi yardım kampanyası başlattı.Başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren Sarayönü...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Afrin, Kilis ve Hakkari'de teröristlerle mücadele eden Mehmetçiğe ve Türk Silahlı Kuvvetlerine destek amaçlı nakdi yardım kampanyası başlattı.

Başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, "Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz bünyesinde Konya merkezde ve ilçelerde başlatılan Mehmetçik'e yardım kampanyasını bizde Sarayönü'nde başlatıyoruz. 55 bin üyemiz ve 84 meslek odamızla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e düzenlediği, Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar destekliyoruz. İş dünyası ve esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu önemli harekat kararının sonuna kadar arkasındayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman ordumuza güveniyoruz." dedi.

Mevzu vatan olduğunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını kaydeden Koçaş, "Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Sarayönü Esnaf ve Sanatlar Odası olarak Afrin, Kilis ve Hakkari'de teröristlerle mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek amaçlı nakdi yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın ve ilçe halkımızın başlattığımız bu yardım kampanyasına destek olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımız, Konya Valiliğimizin bilgisi doğrultusunda açtığımız banka hesabına nakdi yardımlarını yapabilirler. Buradan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize selam gönderiyoruz. Yüce Allah onlara güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden korusun inşallah. Operasyonlarda şehadet şerbetini içen Mehmetçiklerimize, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." Şeklinde konuştu.

Üç ay boyunca devam edecek kampanyada, TR83 000 1000 461 358 832 315 027 IBAN numarasına yardımlar yapılabilecek.