Mekke'nin fethi kutlanacak

Mekke'nin fethi kutlanacak
Anadolu Gençlik Derneği Sarayönü Şubesi, 30 Aralık Cumartesi günü Mekke'nin Fethi'ni kutlayarak Kudüs gecesi düzenleyecek.Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sarayönü İlçe Başkanı Safa Külahlı, 30 Aralık Cumartesi günü Sarayönü...

Anadolu Gençlik Derneği Sarayönü Şubesi, 30 Aralık Cumartesi günü Mekke'nin Fethi'ni kutlayarak Kudüs gecesi düzenleyecek.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sarayönü İlçe Başkanı Safa Külahlı, 30 Aralık Cumartesi günü Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirecekleri programla ilgili açıklamada bulundu. Külahlı açıklamasında, “Saat 19:30’da başlayacak olan programımızda; Kur’an ziyafeti, sohbet, sinevizyon gibi çeşitli etkinlikler yer alacak. Konuşmacı olarak katılacak İlahiyatçı Yasir Ünlü’nün konuşmacı olarak katılacağı programımızda, ayrıca Mekke’nin fethi ve Kudüs ile ilgili sinevizyon gösterisi sunacağız.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde Mekke’nin Fethi’nin kutlandığını belirten Külahlı, “Bu kutlu günü biz de Sarayönü’nde kutluyoruz. Bu tür maneviyatı yüksek programlara insanlarımızın aç olduğu biliyoruz. Biz burada inancımızın gereği olarak Mekke’nin Fethi’ni kutluyoruz.” dedi.

Külahlı, tüm vatandaşları Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda Saat 19.30’da düzenlenecek Mekke’nin Fethi programına davet etti.

Etiketler :