MERAM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş KONİF’19 FUARINDA YERİNİ ALDI

MERAM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş KONİF’19 FUARINDA YERİNİ ALDI
MEDAŞ, Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü Müze Binası’nda 17-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, Konya’da faaliyet gösteren birçok firmanın stant açtığı “5. Konya İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı”...

MEDAŞ, Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü Müze Binası’nda 17-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, Konya’da faaliyet gösteren birçok firmanın stant açtığı “5. Konya İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı” organizasyonunda işveren ve iş arayanlarla buluştu.

MEDAŞ Standında “Yarınları Aydınlatmak İçin Yıldızlarımızı Arıyoruz” Teması

MEDAŞ, bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Konya İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarına bu yıl “Yarınları Aydınlatmak İçin Yıldızlarımızı Arıyoruz” teması ile katıldı. Şirket bünyesinde birçok gence istihdam sağlayan MEDAŞ, yeni istihdamlar için yerini aldı. İş ve staj başvurularını bilgilendirme broşüründe yer alan QR kod ile açılan “Medaş Kariyer” sayfasından alarak ziyaretçilere kolaylık sağlıyor.

Konya Vali Yardımcısı Sayın Mehmet USTA, Konya İŞKUR İl Müdürü Sayın Emrah KELEŞ ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Mustafa ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleşen fuar açılışı sonrasında, sayın vali yardımcısı MEDAŞ standına gelerek sağlamış oldukları istihdam üzerine teşekkürlerini iletti.