Mesai arkadaşını dolandırdı!

Mesai arkadaşını dolandırdı!
Sarayönü'ndeki bir kurumda emekli olan mesai arkadaşının emekli ikramiyesini dolandıran şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.İlçedeki bir sağlık kuruluşunda çalışan ve okuma yazma bilmeyen 70 yaşındaki Ömer S.'nin engelinden...

Sarayönü'ndeki bir kurumda emekli olan mesai arkadaşının emekli ikramiyesini dolandıran şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İlçedeki bir sağlık kuruluşunda çalışan ve okuma yazma bilmeyen 70 yaşındaki Ömer S.'nin engelinden yararlanan A.Ö. mesai arkadaşının emekli olmasından sonra emekli ikramiyesini dolandırdı. Mesai arkadaşının kimlik bilgilerini ele geçiren A.Ö. telefonuna Ömer S. adına internet bankacılığı programı indirerek emekli ikramiyesini çekti. Bununla yetinmeyen A.Ö. mesai arkadaşının kredi kartını da kullanarak üzerine birde nakit avans çekti. Bankadan borç mesajları alan Ömer S. bankaya bilgi almak için gittiğinde dolandırıldığı ortaya çıktı.

Mesai arkadaşının 100 bin liradan fazla parasını dolandıran A.Ö. Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği'nin başarılı çalışmasıyla bilişim ve banka sistemleri aracılığı ile hırsızlık suçundan  gözaltına alındı. Yapılan sorguda A.Ö.nün tüm parayı harcadığı öğrenilirken, şahıs sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.