Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri nedeniyle idrak ettiğimiz Mevlid Kandilinin ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini diledi.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Mevlid-i Nebi...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri nedeniyle idrak ettiğimiz Mevlid Kandilinin ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini diledi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Mevlid-i Nebi Haftası ve Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüm İslam âleminin bu özel gününü tebrik eden Başkan Solak’ın mesajında şu ifadelere yer verildi: “Bütün İslam âleminin ve Sarayönülü hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri nedeniyle idrak edeceğimiz mübarek gecenin ve bu vesile ile kutlanacak olan Mevlid-i Nebi Haftasının hayırlar getirmesini ve geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum.

Peygamber Efendimiz, insanların en hayırlısıydı. Güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Mevlid Kandili, Peygamberimizin örnek hayatını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Hayatımızın her alanında O’nu kendimize örnek edinmeli ve gösterdiği yoldan ayrılmamalıyız.

Allah Resûlü'nün dünyayı teşrif buyurarak şereflendirdiği gün, bütün insanlık, hatta bütün bir varlık âleminin bayramı sayılır. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimin Mevlid Kandilini tebrik ediyor; maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin Mevlid-i Nebi Haftasının birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”