Mevlüt Göksu annesini kaybetti

Mevlüt Göksu annesini kaybetti
Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu'nun annesi Ayten Göksu geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Göksu'nun cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı.Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden...

Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu'nun annesi Ayten Göksu geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Göksu'nun cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Ayten Göksu, geçtiğimiz hafta içerisinde kanser hastalığına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede 24 Mayıs 2017 günü vefat eden 80 yaşındaki Ayten Göksu, vefatının ardından Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde bulunan evine getirildi. Çarşamba günü ikindi namazına müteakip olarak paşa meydanında kılınan merhume Ayten Göksu'nun cenaze namazına çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Mevlüt Göksu'nun bu acı gününde Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Sarayönü Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından alınan helallikle Ladik mahallesi mezarlığına götürülen Ayten Göksu'nun cenazesi, kendisi için açılan kabre defnedildi. Defnin ardından kabristan çıkışında Göksu ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhume Ayten Göksu'ya Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.