MHP “Kozan ile devam” dedi

MHP “Kozan ile devam” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, 13’ncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Kozan, yeniden güven tazeledi.Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda...

Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, 13’ncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Kozan, yeniden güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda Salı günü gerçekleştirilen genel kurula MHP Konya İl Yöneticileri, MHP Doğan Hisar İlçe Başkanı Reşat Karaarslan, Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez katıldı.

Kongrenin açılışında konuşan MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, yaptığı konuşmada, “Dava ve demokrasi nöbetinde fedakarca duruş gösteren, cefakarca mücadele sergileyen her dava arkadaşıma en iyi dileklerimi sunuyorum. Türkiye yalnızca Kovid-19’la değil, çok cepheli bir mücadelenin içindedir. Doğu Akdeniz’de egemenlik haklarımız feragatla müdafaa edilmektedir. Irak’ta, Suriye’de, Libya’da Kıbrıs’ta, Ege’de, Güney Kafkasya’da meşru ve tarihsel çıkarlarımız aynı şekilde milli güvenliğimiz tavizsiz şekilde savunulmaktadır. Cumhur İttifakı gelecek ümididir. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Türkiye’nin stratejik kuvvetidir. Bu vesile ile kongremizin hayırlara vesile olmasını dileriz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından faaliyet raporlar, mali raporlar ve bütçe görüşülerek ibra edildi.

Tek listenin oylandığı genel kurulda Mehmet Kozan başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: “Emrah Tuncer, Dursun Ali Polat, Mehmet Ali Küçükaslan, Çetin Ulukavak, İlyas Yenice, Lütfi Ülker, Emre Işık, İsmail Tuncer, Murtaza Özdemir, Melike Çora, İhsan Taşcı, Kerim Bozkurt, Selim Külahlı, Ömer Başmaya, Mevlüt Önal, Mehmet Fatih Bozkurt, Kadim Murat, Yusuf Naycı, Ahat Aslım, Ömer Avcı, Ömer Çalıcı, Ahmet Değirmençay, Hasan Öztürk, Bünyemin Gürcü, Hasan Uçar, Züleyha Atay, Yusuf Sünger, Şener Atay.”