MHP’den Ak Parti adayı Solak’a tam destek

MHP’den Ak Parti adayı Solak’a tam destek
31 Mart yerel seçimlerine Cumhur ittifakı olarak beraber giren Ak Parti ve MHP teşkilatlarının dayanışması da devam ediyor. MHP Sarayönü İlçe Teşkilatı mensupları, Cuma günü Ak Parti seçim koordinasyon merkezine (SKM) ziyarette bulunup moral ve destek verdi.

Ziyaret sırasında, MHP Sarayönü İlçe Teşkilatı Av. Mehmet Kozan ve teşkilat mensupları ile Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer ve ocak mensuplar belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelindi.

Ziyarette, seçim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Av. Mehmet Kozan ve Emrah Tuncer, seçim sürecindeki çalışmaları koordine etme ve destekleme sözü verdiler. Nafiz Solak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

mhpden-ak-parti-adayi-solaka-tam-destek-2.jpg

Kozan: ”Hizmete devam”

MHP Sarayönü İlçe Teşkilatı Av. Mehmet Kozan, cuma günü gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Seçim sürecindeki önemli bir dönemeçte, ilçe teşkilatı ve ülkü ocakları olarak seçim koordinasyon merkezine ziyarette bulunduk. Bu ziyaret, Cumhur İttifakı adayımız Nafiz Solak ve teşkilat üyeleri ile seçim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı sundu. Amacımız, Sarayönü'nde hizmet için yarışan Cumhur İttifakı adayımız Nafiz Solak'a destek olmak ve seçim sürecinde birlikte çalışarak Sarayönü'ne en iyi hizmeti sunmaktır. Bu vesileyle ziyaretimize katılan tüm teşkilat mensuplarına ve Ülkü Ocakları yönetimine teşekkür ederim. Sarayönü için güzel günlerin kapıda olduğuna inanıyor, tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz."