MHP'den Solak'a tam destek

MHP'den Solak'a tam destek
Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, Sarayönü Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak'ı ziyaret ederek, destek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı...

Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, Sarayönü Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak'ı ziyaret ederek, destek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak, ilçe olarak iyi bir iletişime sahip olduklarını söyledi.

Sarayönü'nü bir adım daha ileriye taşımanın gayretiyle çalıştıklarını kaydeden Solak, "Bugüne kadar siyasi ayrım gözetmedik. Hamdolsun belli bir noktaya geldik. Bayrağı daha da ileriye taşıma gayretindeyiz. Ama bunlar birlik ve beraberlikle olur. Dünyada çok farklı gelişmeler oluyor. Farklı hesaplar yapılıyor. Bu noktada birlik ve beraberlikle hareket etmemiz büyük önem taşıyor." dedi.

Birlik ve beraberlik şart

Sarayönü'nün geçmiş yıllarda birlik ve beraberlik sağlanamamasından dolayı büyük kayıplara uğradığını anlatan MHP İlçe Başkanı Av. Mehmet Kozan ise yaptığı açıklamada, "Sarayönü yıllardır küçüldü. Hep kaybetti ama bu küçülme son dönemde durdu. Daha önce gereken birlik ve beraberlik sağlanamamıştı. Bir insan Sarayönülüyle biz onun için her şeyi yapıyoruz. Bizim isteğimiz sizin de böyle davranmanız. İlçede bugüne kadar birlik ve beraberliğin sağlanamamasından dolayı birçok kurum kaybettik. Hiç kimsenin sesi çıkmadı. Birlik ve beraberlikle bunu kırmalıyız." şeklinde konuştu.

Bizim adayımız sizsiniz

Cumhur ittifakına sonuna kadar sahip çıkacaklarını vurgulayan Kozan, "Bizim adayımız sizsiniz. Belediye Başkanlığı seçiminde size destek vereceğiz. Meclis üyeliği seçiminde ise kendi adaylarımız için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İstişarelerde bulunmalıyız

Belirli dönemlerde bir araya gelip istişarelerde bulunmaları gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Nafiz Solak, şunları söyledi: "Sarayönü'nün ihtiyaçları neler? Neler yapabiliriz? Bunları belirlemeliyiz. Biz parti ve siyasi ayrım gözetmeden herkesle fikir alışverişi yapıyoruz. İlçemize hizmet noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmedik."