Millet bahçesinin görselleri yayınlandı

Millet bahçesinin görselleri yayınlandı
Beşgöz’de yapımına başlanan ‘Millet Bahçesi’ projesinin görsel detayları Sarayönü Belediyesi tarafından paylaşıldı.Sarayönü Belediyesi’nin girişimleri neticesinde DSİ tarafından 5 yılda temizlenen Beşgöz’e yapılacak...

Beşgöz’de yapımına başlanan ‘Millet Bahçesi’ projesinin görsel detayları Sarayönü Belediyesi tarafından paylaşıldı.

Sarayönü Belediyesi’nin girişimleri neticesinde DSİ tarafından 5 yılda temizlenen Beşgöz’e yapılacak olan projenin yapım işi başladı. 22 milyon 500 bin liraya ihale edilen projeyi, daha önce belediye binasını yapan Alp İnşaat yapıyor. Göl çevresinde uygulanacak ‘Millet Bahçesi’ projesi, bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirecek.

Projeyle alakalı olarak geçtiğimiz günlerde Sarayönü Belediyesi tarafından görsel detaylar paylaşıldı.

İhalesi TOKİ tarafından tamamlanan Sarayönü Millet Bahçesi 90 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak.

Beşgöz’de Alp İnşaat tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde büfe, wc, balık satış birimi ve su deposu inşaatı, genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları ihalede belirtilen 300 günlük süre içerisinde tamamlanacak.

Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nafiz Solak; ihalesi mayıs ayı başında yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. Millet Bahçemizin yapımı  yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün. Bu süre sonunda inşallah halkımızın kullanımına açacağız. Millet Bahçesinin Sarayönü’ne yapılması konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a  teşekkür ediyorum diye konuştu.