Milletvekili Abdülkadir Karaduman Sarayönü’ne geldi

Milletvekili Abdülkadir Karaduman Sarayönü’ne geldi
Sarayönü’ne gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve partililer, Cuma günü resmi kurumları ve esnafları ziyaret etti.Ziyaretlerine İlçe Emniyet Amirliği’nden başlayan Karaduman, Emniyet Amiri Hasan Korkmaz’la...

Sarayönü’ne gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve partililer, Cuma günü resmi kurumları ve esnafları ziyaret etti.

Ziyaretlerine İlçe Emniyet Amirliği’nden başlayan Karaduman, Emniyet Amiri Hasan Korkmaz’la kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Vekil Karaduman’a Sarayönü’nün genelde sakin ve huzurlu bir yer olduğunu aktaran Korkmaz, ziyaretinden dolayı Vekil Karaduman’a teşekkür etti.

Ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Zafer Şahin’i makamında ziyaret ederek devam eden Karaduman, sonrasında Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Solak’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Karaduman, esnaf ziyaretlerine geçti.

Karaduman, esnafların sorunlarını dinleyip hayırlı işler dileklerini ilettikten sonra, muhtarlar derneğini ziyaret ederek Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan’la görüştü. Mahallelerin talep ve ihtiyaçları üzerine istişarelerin konu edildiği görüşmede mahallelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Karaarslan’a çalışma hayatında başarılar dileklerinde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırarak ilçeden ayrıldı.