Milletvekili Göka, Sarayönü’nde saha çalışmasında

Milletvekili Göka, Sarayönü’nde saha çalışmasında
Sarayönü’ne gelen Ak Parti Konya milletvekili Meryem Göka ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.Ziyaretlerine İlçe Teşkilat Binasından başlayan Vekil Göka’yı, burada Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan ve ilçe...

Sarayönü’ne gelen Ak Parti Konya milletvekili Meryem Göka ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine İlçe Teşkilat Binasından başlayan Vekil Göka’yı, burada Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan ve ilçe teşkilat mensupları karşıladı.

Başkan Karacan’dan partinin ilçe çalışmaları hakkında bilgiler alan Vekil Göka ilçe teşkilat binasında ki ziyaretlerinin ardından sırası ile Çeşmelisebil, Özkent, Karatepe ve Gözlü mahallerine ziyarette bulunarak, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinleyen Vekil Göka, hizmet için kurulmuş bir parti olduklarını belirterek, seçimlerin tamamlanması ile birlikte partiye gönül veren tüm hizmetkarların sahada olduğunu belirtti.

Milletvekili Meryem Göka Sarayönü'nde

Yapılabilecek bir hizmet varsa bunu sadece Ak Parti’nin gerçekleştirebileceğini belirten Meryem Göka, mahalle ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Seçimlerin tamamlanmasının ardından geçen 3 aylık zaman dilimi içerisinde tüm bakanlarımız ve milletvekillerimiz Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Ekonominin dengeye oturtulması ve refah seviyemizin daha da yukarı çekilebilmesi için bizler, vatandaşlarımızın hizmetkarıyız.

Bugün Sarayönü ziyaretlerimizde partililerimiz ve vatandaşlarımız ile buluştuk. Seçimin tamamlanmasının ardından Sarayönü Merkez ve Ladik’te vatandaşlarımızla tanışma fırsatımız olmuştu. Bugün de diğer mahalleleri gezerek hem teşekkür etmek, hem de taleplerini ve isteklerini dinleyerek çözüm noktasında ne gibi çalışmalar düzenleyebiliriz bunu görüşme fırsatı yakaladık. Ben ve tüm mesai arkadaşlarım sahadayız. Türkiye Yüzyılının başlaması adına Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda ulaşılmayan ev, istek ve talepleri dinlenmemiş, çözüme kavuşturulmamış vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmalarıma devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :