Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir yatırımcıları inceledi

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir yatırımcıları inceledi
Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, saha çalışmaları kapsamında Sarayönü’nü ziyaret etti.Partinin ilçe teşkilatı ile toplantı yapan Özdemir, sonrasında ilçe belediyesince yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri...

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, saha çalışmaları kapsamında Sarayönü’nü ziyaret etti.

Partinin ilçe teşkilatı ile toplantı yapan Özdemir, sonrasında ilçe belediyesince yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri gezerek bilgi aldı.

Özdemir, Ak Parti hükümetleri döneminde ilçeye kazandırılan birçok yatırıma dikkati çekti.

Yapılan icraatları halkın takdirine sunduklarını kaydeden Özdemir, "Türkiye'de geçmişteki tüm hükümetlerin yaptıklarını kefenin bir ucuna koysanız, terazinin diğer gözüne de 2002'den itibaren Ak Parti'nin yaptıklarını koysanız partimizin icraatları ağır basar. İlçemizde partimizin tamamlanan icraatlarını ve halen inşaatı devam edenleri gezmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Projelerin hız kesmeden devam edeceğini aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

"Sarayönülü hemşerilerimi çocuğundan kadınına yetişkininden ihtiyarına kadar saygı ile selamlıyorum. Bizi takip etsinler. Hizmetlerimiz hız kesmeden sürüyor Allah'ın izniyle biz hizmet için varız. Biz, hizmet önceliği ile hizmet için siyaset yapıyoruz çünkü halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz."

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede yatırımların büyük bir süratle devam ettiğini ifade ederek, “Birçok projemizde inşaat aşamasında. Bizlere desteğini esirgemeyen bakanlarımıza, Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanım Uğur İbrahim Altay’a ve daire müdürlerimize, il ve ilçe yöneticilerimize, meclis üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ederim. El ele verdik İlçemizin hayallerini gerçekleştiriyoruz.”

Ak Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan da, Özdemir'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek 2002 yılından bu yana çok büyük yatırımlar alan ilçeyi daha da ileriye taşıyabilmek için parti vizyonuna uygun olarak uyum ve çaba içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretler kapsamında Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’i, Eski Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu’nu ve taziye için meclis üyesi Mehmet Ali Özşan’i ziyaret etti.