“Milli görüş çizgisinden ayrılmayacağız”

“Milli görüş çizgisinden ayrılmayacağız”
Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, gündeme ilişkin konuları değerlendirerek, Milli Görüş çizgisinden asla sapmayacaklarını vurguladı.Tokgöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Öncelikle geçtiğimiz...

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, gündeme ilişkin konuları değerlendirerek, Milli Görüş çizgisinden asla sapmayacaklarını vurguladı.

Tokgöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle geçtiğimiz günlerde helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve yakınlarına alemlerin Rabbi olan Allah’tan sabır ve hayırlı ömürler diliyorum.

Sevgili hemşerilerimiz, bizler hocamızın vasiyetine uyuyoruz. Milli görüşü, milli gazeteyi ve milli görüşün son kalesi Saadet Partisini terk etmeyin dedi, terk etmeyeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını bir hatırlayalım. “Avrupa Birliğine tam üye olacağız, onlarla anlaşma imzaladık. Artık vatandaşımız vizesiz Avrupa’ya gidecek. Bu bir milattır. Putin’e hitaben bizi Şangay beşlisine alın biz de AB’ye herkes yoluna diyelim aradan sıyrılalım, kimse kusura bakmasın biz AB’nin kapı kulu değiliz. Geçtiğimiz aylarda kendimizi başka yerlerde değil AB’de görüyoruz, geleceğimizi AB ile tasavvur ediyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim’in Ali İmran suresinin 100.ayeti şöyle der; “Ey inananlar kitap verilenlerden herhangi bir zümreye uyarsanız, imanınızdan sonra sizi döndürüp kafir yaparlar”

Sevgili kardeşlerim, AB uyum yasaları İstanbul Sözleşmesi bu ayetin neresine tekamül ediyor, siz bizi nereye çağırıyorsunuz? Bu yasalarla birlikte toplumumuzun sosyal, kültürel, ahlaki, manevi değerlerimizle oynadınız. Buralarda elle tutulur, gözle görülür bir düzelme olmazsa biz yokuz dostlar.

Daha elimizdeki faiz ve sömürü düzenine hiç değinmedik. Onları da başka zaman değerlendireceğiz. Hepinizi Gaffar ve Kahhar olan Allah’a emanet ediyorum.”