Milosevic Antalya’ya imza attı

Milosevic Antalya’ya imza attı
Deni Milosevic, 2016'dan beri formasını giydiği Konyaspor'a veda etti.Konyaspor Kulübü tarafından hazırlanan paylaşımda Boşnak oyuncu için "Yolun açık olsun Milo... Kulübümüze katkıların için teşekkür ederiz!" denildi.Konya...

Deni Milosevic, 2016'dan beri formasını giydiği Konyaspor'a veda etti.

Konyaspor Kulübü tarafından hazırlanan paylaşımda Boşnak oyuncu için "Yolun açık olsun Milo... Kulübümüze katkıların için teşekkür ederiz!" denildi.

Konya ve Konyaspor'dan güzel anılarla ayrıldığını belirten Deni Milosevic ise Türkçe, "Herkese Kalben teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

2016 yılında 21 yaşındayken Standard Liege'den Konyaspor'a transfer olan Milosevic;  yeşil-beyazlı formayla 190 maçta 13 bin 526 dakika süre aldı. 1995 doğumlu oyuncu bu maçlarda 16 gol, 17 asistlik performans sergiledi.

TARİHİ GOLÜ ATAN İSİMDİ

Deni Milosevic, Konyaspor formasıyla Avrupa'da ilk golü atan oyuncu olarak tarihe geçti.

2016 yılında UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Konyaspor, Avrupa Kupaları tarihindeki ilk golünü Portekiz temsilcisi Braga ağlarına gönderdi.

Deni Milosevic, karşılaşmanın 9. dakikasında ceza sahası içine atılan topta kaleciyi çalımlayarak ağlara gönderdiği gol, Konyaspor'un Avrupa'daki ilk golü olarak kayıtlara geçti.

ANTALYASPOR, DENİ MİLOSEVİC İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sezonu İttifak Holding Konyaspor'da tamamlayan Deni Milosevic'i kadrosuna kattı.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan transfer duyurusunda, "Kulübümüz Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Açıklama ile paylaşılan ve Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin sözlerinin yer aldığı videoda ise Milosevic, "Şimdi yeni şeyler söylemek için buradayım. Biz Antalyaspor." dedi.