Milosevic ayrılmak istiyor

Milosevic ayrılmak istiyor
2016 yılından bu yana Konyaspor forması giyen Deni Milosevic yönetime ayrılmak istediğini belirtti. Türkiye ve Belçika’dan 2 talibi olduğu belirtilen Milosevic, kulübün istediği ücreti getirmesi halinde yeşil-beyazlı temsilcimizden...

2016 yılından bu yana Konyaspor forması giyen Deni Milosevic yönetime ayrılmak istediğini belirtti. Türkiye ve Belçika’dan 2 talibi olduğu belirtilen Milosevic, kulübün istediği ücreti getirmesi halinde yeşil-beyazlı temsilcimizden ayrılacak.

Konyaspor ile Deni Milosevic yol ayrımında. Geçtiğimiz hafta takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Boşnak futbolcunun menajeri Konya’ya davet edildi. Teknik Direktör İlhan Palut'un onay verdiği ayrılık kararıyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, Milosevic’in menajerine futbolcu için belirlenen bedel iletildi. Milosevic için Antalyaspor’un ve Belçika Ligi’nden bir takımın ilgilendiği bildirildi. Milosevic, Konyaspor yönetiminin istediği ücret getirmesi halinde yeşil-beyazlı ekibe veda edecek. 2016 yılından bu yana yeşil-beyazlı takımın formasını giyen 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ligde 34 maça çıkarken, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.