Mine ve Kaan evlendi

Mine ve Kaan evlendi
Sarayönü'nde amca lakabı ile bilinen merhum Cevdet Uğurlu'nun oğlu Ahmet Kaan Uğurlu, hafta sonu düzenlenen düğün ile evlendi.Halime Ercan Açık ailesinin kızı Mine ile Zeynep-Cevdet Uğurlu ailesinin oğlu Ahmet Kaan, Cumartesi...

Sarayönü'nde amca lakabı ile bilinen merhum Cevdet Uğurlu'nun oğlu Ahmet Kaan Uğurlu, hafta sonu düzenlenen düğün ile evlendi.

Halime Ercan Açık ailesinin kızı Mine ile Zeynep-Cevdet Uğurlu ailesinin oğlu Ahmet Kaan, Cumartesi günü evlenerek dünya evine girdi. Cuma günü kına merasimleri ile başlayan düğün Cumartesi günü devam etti. Cumartesi günü öğle saatlerinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Erkek evinde oluşturulan konvoy ile Konya'da bulunan kız evine doğru hareket edildi. Kız evinden çıkarılan gelinin Sarayönü'ne getirilmesinin ardından düğün Toki Parkı'nda gerçekleştirildi. Düğüne Açık ve Uğurlu ailelerinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Açık ve Uğurlu ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Mine ve Ahmet Kaan'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.