Minibüsçülerden iftar daveti

Minibüsçülerden iftar daveti
Sarayönü Sınırlı Sorumlu 112 nolu Yeni Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Ramazan ayı içerisinde verdiği iftar yemeğinde üyelerini, protokol mensuplarını ve vatandaşları bir araya getirdi.Geçtiğimiz Perşembe...

Sarayönü Sınırlı Sorumlu 112 nolu Yeni Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Ramazan ayı içerisinde verdiği iftar yemeğinde üyelerini, protokol mensuplarını ve vatandaşları bir araya getirdi.

Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen iftar davetine, Ak Parti yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, MHP yönetimi, İyi Parti yönetimi, İlçe Müftüsü Şevket Karaca, İlçe Vaizi Mustafa Topcu, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, mahalle muhtarları, din görevlileri ve çok sayıda Sarayönülü vatandaş katıldı.

İftar sofraları otogar içerisinde kurulurken, daha önce Hatmi Şerif okuyan Sarayönü İmam Hatip'leri iftara az bir zaman kala hatim duasını da yaparak, Hatmi Şerifi tamamladı. Akşam ezanının okunmasıyla davetliler oruçlarını açarken; Sarayönü Sınırlı Sorumlu 112 nolu Yeni Minibüsçüler Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır, iftar yemeğinin ardından konuklarına davete ilgi gösterip katıldıkları için teşekkür etti.