Muhtaçlara kömür dağıtımı başladı

Muhtaçlara kömür dağıtımı başladı
Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 300 ton kömür dağıtılacak. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi yaklaşık 250 aileye kömür...

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 300 ton kömür dağıtılacak. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi yaklaşık 250 aileye kömür yardımları ulaştırılmış olacak.

Toplu kömür dağıtımın Pazartesi günü başladığını belirten Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü, kış gelmeden vatandaşların sıcak bir ortamda yaşamaları için kömürlerin vakıf çalışanları tarafından tek tek fakir ve muhtaç kişilerin evlerine ulaştırılacağı belirtildi.

Vakıf Mütevelli heyeti tarafından alınan kararlan doğrultusunda yaklaşık 250 ailenin kömürlerinin hızlı bir şekilde adreslerine ulaştırılacağı belirtilen açıklamada, “Ailelerin çocukları ile birlikte sıcak ve huzurlu bir kış mevsimi geçirmeleri için devletimiz tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen kömürleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa zamanda ulaştıracağız. Bu konuda özverili çalışan personelimize teşekkür ediyoruz.” denildi.

Toplu dağıtımın ardından kömür ihtiyacı olan vatandaşların vakfa bir dilekçe ile başvurmaları halinde durumlarının değerlendirileceğini kaydedilirken, şartları uygun olan vatandaşlara vakıf mütevelli heyetinin alacağı kararları doğrultusunda kömür verilebileceği belirtildi.